Paukova djeca - priča Novo!

0 preuzimanja

pauk-animacijaTek što su stigli u vikendicu, majka i njezin četverogodišnji sin Marko počeli su lov na pauke koji su posvuda ispleli mreže. Najednom će Marko: Male pauke nemoj ubijati. Na to će majka: Zar ne vidiš kako su ružni? Svojim su mamama oni vrlo dražesni! odgovori Marko. I ti, čovječe, možda u samom sebi ne nalaziš puno stvari koje ti se sviđaju, ali Bogu, tvom Ocu, ti si najljepše stvorenje u svemiru.

autor nepoznat

Pregleda: 1051 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 09. 12. 2019.

Slični dokumenti

Posebna mama
Posebna mama

Zamišljam Boga kako s velikom pažnjom izabire subjekte za produženje vrsta. On sve promatra i diktira anđelima upute u veliku knjigu: Beth Amstrong, sin Matija - svetac zaštitnik; Majorie Forest, kći Ceciulija - svetica; i tako dalje.

Žličica - o pripravi za smrt
Žličica - o pripravi za smrt

U bolnici svećenik posjećuje jednu dragu staricu: - Kako ste danas, bako? - Dragi moj župniče, dobro je. Što ću se žaliti, već sam stara. Gospodin mi je podario divan život i ja sam spremna za vječnost.

Zanimljivosti

Sv. Leonard Portomauricijski podigao je sredinom 18. stoljeća 572 križna puta u Italiji.

Humor

Doživjela žena kliničku smrt. Pita ona sv. Petra može li vidjeti muža prije nego što se ponovno vrati na zemlju. – Daj mi neke podatke da ga lakše nađem? Ime, vjera, zanimanje, koliko ste bili u braku? na to će Petar. – 50 godina smo bili u braku. – Ah, on je onda među mučenicima.

Poslovice

Tko ni za što na svijetu nije sposoban, taj uvijek ismijava druge. (Madagaskarska poslovica)