Kako raditi bolje Novo!

0 preuzimanja

rad_ilustracija1. NE RADI VIŠE STVARI ISTODOBNO! 2. SHVATI PROBLEM! 3. NAUČI SLUŠATI! 4. NAUČI POSTAVLJATI PITANJA! 5. RAZLIKUJ BITNO OD NEBITNOG! 6. PRIHVATI PROMJENU KAO NEIZBJEŽNU! 7. PRIZNAJ POGRJEŠKE! 8. GOVORI JEDNOSTAVNO! 9. BUDI SMIREN! 10. SMIJEŠI SE!
Pregleda: 1204 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Banka sreće
Banka sreće

Čovjek, star 92 godine, omalen, ponosnog držanja, lijepo odjeven i uredno obrijan, uredno počešljane kose seli u starački dom. Supruga mu je nedavno umrla i zato mora i on seliti.

Nemoguće - razmišljanje
Nemoguće - razmišljanje

nemoguce_ilustracijaNEMOGUĆE je samo velika riječ koju koriste mali ljudi da bi lakše živjeli u svijetu koji im je dan umjesto da potraže snagu da bi ga promijenili. NEMOGUĆE nije činjenica, to je mišljenje. NEMOGUĆE nije izjava, to je izazov. NEMOGUĆE je mogućnost. NEMOGUĆE je privremeno. NEMOGUĆE je ništa.

autor nepoznat

Zanimljivosti

Konoplja je u razdoblju od 3000 godina, sve do 1883., bila bila najkorisnija biljka. Koristila se za izradu tkanina, sapuna, papira, lijekova i ulja.

Humor

Stvori Bog muškarca. Pogleda ga i reče: *“Lijepo si ispao. Zadovoljan sam.” *A onda stvori ženu. *Pogleda je pomno i reče: *“E, ti ćeš se morati šminkati.”

Poslovice

Dobar slikar ne daje ime svojoj slici, loš mora. (Poljska)