Ljubav kao višnje Novo!

0 preuzimanja

visnje-ilustracija-poucna-pricaDobro je li tebi jasno da se ti i ja stalno svađamo ni oko čega? Po cijele dane se svađamo. – Da, jasno mi je. A tebi? Voliš li ti višnje?! – Volim, ali kakve to ima veze? – A ispljuneš li koštice kada jedeš višnje?! – Ispljunem!!! – Tako je i u ljubavi… Nauči ispljunuti koštice, a u isto vrijeme voljeti višnje!

Pregleda: 3941 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca
Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca

Jedan je volio plameno-crne oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je sivo-plave, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su pak najdraže bile žene sa smeđim očima, tople i nasmijane… A za kosu, jedan je govorio da su ljepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio – sa dugom.

Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo
Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo

Gospođa Sue (70) podijelila je svima svoju istinitu ljubavnu priču, koja je oduševila svijet:

Moj dragi suprug John i ja bili smo u braku 46 godina.

Zanimljivosti

U svijetu se godišnje za printanje potroši više od 50 MILIJUNA TONA papira. Recikliranjem jedne tone starog papira spašava se dvadesetak tridesetogodišnjih stabala, a troši se i 40% manje energije za proizvodnju novog papira.

Humor

U nekom zatvoru svećenik obilazi zatvorenike i započinje razgovarati s jednim od njih: “Zbog čega si ovdje, sinko?” “Velečasni, zato što su prozori previsoki, a rešetke prejake.”

Poslovice

S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego oni najbrži bez cilja! (Lessing)