Žena iz pećine - priča Novo!

0 preuzimanja

Jedna žena šetala s djetetom po šumi. Stigla je do planine i primijetila otvorenu pećinu. Ušla je u nju. pecina-fotografija Na njeno čuđenje pećina je bila ispunjena blagom. Jedan glas joj progovori: "Uzmi što ti se najviše sviđa, ali pazi da izađeš prije nego se pećina zatvori." Žena nije posebno gledala što sprema u džepove već je brzo počela sakupljati zlatnike koji su joj bili najbliži. Nakon nekoliko minuta glas se ponovno javi: "Požuri se, pećina će se uskoro zatvoriti." Uvidjevši kako se pećina polako zatvara još se požurila uzeti nekoliko dragih kamenova i u posljednji tren izašla iz pećine. Tada se okrenula i užasnuta shvatila da joj je dijete ostalo u pećini. Pouka priče: Zaista ne može se služiti Bogu i bogatstvu. Zato pazi što skupljaš u svojoj pećini.  

Pregleda: 1066 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 11. 12. 2019.

Slični dokumenti

Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo
Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo

Gospođa Sue (70) podijelila je svima svoju istinitu ljubavnu priču, koja je oduševila svijet:

Moj dragi suprug John i ja bili smo u braku 46 godina.

Sve zavisi u čijim je rukama
Sve zavisi u čijim je rukama

Košarkaška lopta u mojim rukama vrijedi oko $19. Košarkaška lopta u rukama Michaela Jordana vrijedi oko $33 milijuna Ovisi u čijim se rukama nalazi Bejzbol lopta u mojim rukama vrijedi oko $6.

Zanimljivosti

Maslinski vrt su 1681. od muslimana otkupili Hrvati, braća Branković iz Sarajeva i darovali ga franjevcima na čuvanje.

Humor

Škrtac na umoru, žali se svećeniku, prije ispovijedi, da bi mu bilo lakše otići s ovoga svijeta kada bi mogao ponijeti i svoj novac. Ispovjednik ga tješi riječima: Novac bi Vam tamo ionako izgorio ili bi se rastopio.

Poslovice

Grubost je pokušaj slabog čovjeka da bude jak. (Matthew Casy)