Njegova briga... Novo!

0 preuzimanja

briga_stresGotovo je uvijek izgledao zabrinuto. Brinuo je o svemu: o djeci, poslu, ženi, zdravlju... Jednoga dana, njegov prijatelj primjeti kako se izmijenio. Više nije bio zabrinut, štoviše izgledao je mirno. Kako si odjednom tako miran? – upitao je prijatelj. Ti, koji si brinuo o svemu. Što se događa? Unajmio sam čovjeka koji će se brinuti umjesto mene. Dobro! Koliko ćeš mu plaćati? Oko 1000 kuna na tjedan – tiho odgovori. Pa kako misliš zaraditi novac? To je njegova briga! - odgovori prijatelj.

Nepoznat autor

Pregleda: 1207 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 20. 05. 2020.

Slični dokumenti

Nađi vremena
Nađi vremena

pjescani_sat_animacijaNađi vremena za rad to je cijena uspjeha! Nađi vremena za misliti to je izvor snage! Nađi vremena za prijateljstvo to je put k sreći! Nađi vremena za sanjarenje to ti pokazuje zvijezde! Nađi vremena voljeti i biti voljen to je ono što je svojstveno Božjima! Nađi vremena osvrnuti se oko sebe dan je prekrasan da bi bio sebičan! Nađi vremena za osmijeh to je glazba duše! Nađi vremena za čitanje to je osnova mudrosti!

Ljubav veća i od života... - priča za Valentinovo
Ljubav veća i od života... - priča za Valentinovo

Mladić i djevojka jure na motoru... DJEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..." MLADIĆ: "Ne, baš nam je dobro."

Zanimljivosti

Židovi su Pilata tužili caru zato što je postavio zlatne grbove carstva na svoju palaču u Jeruzalemu što je vrijeđalo njihove vjerske osjećaje i Tiberije je naredio da se grbovi premjeste u Cezareju u kojoj je bilo glavno upraviteljevo sjedište.

Humor

Mladić je upravo položio vozački pa je molio oca, inače pastora, da se dogovore oko korištenja jedinog auta u obitelji. Otac ga je odveo u radnu sobu i rekao: ”Ovako ćemo: popravi ocjene, proučavaj malo više Bibliju i skrati kosu pa ćemo razgovarati o automobilu.” Mjesec dana kasnije otac bideći napredak svoga sina reče: ”Sine, ponosim se tobom: ocjene si popravio i Bibliju čitaš više nego ikada. Ali, još se nisi ošišao.” ”Znaš, tata”, odgovori ovaj, ”malo sam razmišljao o tome. Vidiš, Samson je imao dugu kosu, pa Mojsije, Noa… pa čak i Isus.” ”Tako je” reče otac. ”I kamo god su išli – išli su pješice.”

Poslovice

Djeca dobivaju udarce koji pripadaju roditeljima. (Talijanska)