Zbog jedne igle Novo!

0 preuzimanja

Ova priča je ISTINITA. kuca_clipartDogodilo se u kući u kojoj sada stanujem, prije otprilike 60 godina. U to doba, običaj je bio da putnici koje noć uhvati na cesti, u nekoj obližnjoj kući zamole za večeru i noćenje na sjeniku. Tako je bilo i jedne jesenje večeri u Zagrebu. U kuću moje bake i djeda došao je putnik i zamolio za prenoćište. Uz večeru su razgovarali. Pita ga djed: "Odakle idete?" "Idem iz Lepoglave, bio sam u zatvoru 35 godina. A za sve je kriva moja mama." "Pa kako mama, što je napravila?" "Kad sam imao 7 godina otišao sam u susjedovu kuću i ukrao sam iglu za šivanje. Donio sam ju kući, a mama je rekla - bravo sine, baš nam je trebala igla! Nakon toga sam nastavio krasti sitnice po kućama. Počeo sam krasti i od prolaznika i jednom sam u pokušaju krađe ubio čovjeka. Tako je jedna igla i mamina pohvala odredila moj cijeli život..."

preuzeto s jednog bloga

Pregleda: 1177 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Zatrubi ako voliš Isusa
Zatrubi ako voliš Isusa

Nedavno sam prolazio pokraj jedne knjižare s knjigama religioznog sadržaja i zapela mi je za oko auto-naljepnica ZATRUBI AKO VOLIŠ ISUSA!

Priča o monahu koji je znao odgovore na najteža pitanja na svijetu
Priča o monahu koji je znao odgovore na najteža pitanja na svijetu

Monah koji je znao odgovore na najteža pitanja na svijetu:

Neki čovjek dođe monahu i kaže mu: “Kako mogu vjerovati da od običnog kruha i vina postaju Isusovo tijelo, dakle tijelo i krv?”

Zanimljivosti

U Egiptu su mačke bile smatrane svetim životinjama, a kazna za njihovo ubojstvo bila je smrt. Ako bi u nekoj kući mačka uginula prirodnom smrću, svi članovi obitelji morali su ući u punu korotu, kao da je umro neki njihov bliski rođak.

Humor

U prepunom tramvaju sjedi svećenik i čita. Iza njegovih leđa jedan čovjek reče drugomu: “Kad bih ja imao bedastog sina, poslao bih ga da postane svećenik.” Svećenik se okrene, pogleda čovjeka i reče: “Vidim da po tom pitanju imate drugačije mišljenje od Vašega oca.”

Poslovice

Nema beznadnih situacija; postoje samo ljudi koji se u određenim situacijama osjećaju beznadno. (Tibetanska)