Molitva nepoznatog vojnika Novo!

0 preuzimanja

molitva_ruke_krizMolio sam Boga za jakost, a on me načinio slabim da bih bio skroman i ponizan.

Molio sam njegovu pomoć da bih činio velika djela, a on me učinio malenim da bih činio dobra djela. Molio sam za bogatstvo i dobra da bih bio sretan i bezbrižan, on me učinio siromašnim da bih bio mudar, neovisan i slobodan. Molio sam za sve svari ovoga svijeta kako bih uživao život. A on mi dade život da bih se radovao stvarima u svijetu. Ništa nisam dobio od onog sto sam tražio, ali sam dobio sve ono što je bilo dobro za mene. Moja je molitva bila protiv mene uslišana. Ja sam blagoslovljen čovjek medu ljudima.

Nepoznati vojnik na ratištu

Pregleda: 1069 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 24. 09. 2019.

Slični dokumenti

Moj Bog (J. Pupačić)
Moj Bog (J. Pupačić)

Isus_djeca_ilustracijaNašao sam ga i On je našao mene moj Bog koji me voli. Našli smo se tražeći jedan drugog i našao sam ga u sebi jer živi u meni i za me i ja se u njemu radujem. Od iskona bili smo skupa i do konca bit će mi pratilac moj Bog.

Tajna istinske sreće
Tajna istinske sreće

Neki je mladić potrošio svoju baštinu koju je naslijedio. Kao što obično u takvim slučajevima biva, u trenutku kad je ostao bez novaca, otkrio je da je i bez prijatelja.

Zanimljivosti

Biblija sadrži otprilike 3 milijuna slova, raspoređenih u više od tisuću poglavlja.

Humor

Idu dva studenta ulicom. – Hoćemo li na kavu ili na predavanje? – Bacimo novčić. Ako ostane u zraku idjemo na predavanje.

Poslovice

Tko ni za što na svijetu nije sposoban, taj uvijek ismijava druge. (Madagaskarska poslovica)