Bezumno je Novo!

0 preuzimanja

ruza_animacijaBezumno je mrziti sve ruže jer si se ogrebao na jedan trn. Odustati od svojih snova jer se jedan nije ostvario... Izgubiti nadu u molitve jer jedna nije uslišana... Odustati od svojih napora jer je jedan bio uzaludan... Okriviti sve prijatelje jer te jedan iznevjerio... Ne vjerovati u ljubav jer ti je netko bio nevjeran ili ti nije uzvratio ljubav... Odbaciti svaku mogućnost da budeš sretan jer nisi uspio u prvom pokušaju... Nadam se da se na svom putu ne predaješ tom bezumlju Zapamti da se uvijek... može pojaviti druga šansa… Novi prijatelj, nova ljubav... obnoviti snaga… budi uporan traži sreću u svakom danu Siguran put k neuspjehu je - odustati! Često budući uspjesi dolaze preko sadašnjih promašaja – NASTAVI SE TRUDITI! Bog te blagoslovio!

Pregleda: 1104 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 09. 2019.

Slični dokumenti

Prijateljstvo - ne mogu ti uhvatiti dugu
Prijateljstvo - ne mogu ti uhvatiti dugu
duga-prijateljstvo-animacijaDa ti mogu uhvatiti dugu, učinio bih to. Samo za tebe, da njezinu ljepotu dijelim s tobom. U dane kad se osjećaš usamljeno mogao bih podići planinu samo za tebe. To bi bila planina iskrenosti, mjesto na kojem možeš biti sam sa sobom. Da mogu sve tvoje probleme uzeti u svoje ruke, bacio bi ih u more. Ali sve te stvari su meni nemoguće. Ne mogu ti podići planinu ni uhvatiti dugu. Zato dopusti mi da budem ono što najbolje znam: PRIJATELJ KOJI JE UVIJEK UZ TEBE.

autor nepoznat

Prva propovijed
Prva propovijed

U crkvu je na misno slavlje, među ostalim vjernicima, došla i mlada obitelj s troje malene, predškolske djece.

Dvoje, tek nešto starije djece bilo je mirno, dok je treće, najmlađe, već od početka mise neprestano - čas glasnije, čas tiše - tražilo nešto od svojih roditelja. I činilo se da uvijek traži nešto drugo, a ne ono što su mu se oni toga časa dosjetili pružiti.

Zanimljivosti

Glumac Russell Crowe, dobitnik oscara za najboljeg glumca 2000-e godine, u filmu Gladijator gladijatora je glumio s pravim ožiljcima na licu koje je zadobio kad se njegov konj uplašio i zbacio ga za vrijeme snimanja.

Humor

Znaš da živiš u 2015-oj kad… 1. Pokušavaš ukucati password u mikrovalnu pećnicu 2. Godinama nisi odigrao pasijans s pravim kartama 3. Imaš listu od 15 telefonskih brojeva tvoja 3 rođaka 4. Šalješ e-mail kolegi koji radi za stolom do tebe 5. Razlog zbog kojeg nisi u kontaktu s nekim prijateljima je zato što nemaju e-mail 6. Kad se vratiš kući s posla odgovaraš na telefon 7. Kada telefoniraš od kuće uporno utipkavaš nulu da bi dobio vanjsku liniju 8. U 2 godine 3 puta si se selio na novu lokaciju… 10. ..iako radiš na istom radnom mjestu 11. Tvoj šef nije u stanju raditi tvoj posao 12. Privremeno zaposlenih je više nego stalno zaposlenih ::ali sada dolazi ono najbolje:: 13. Pročitao si čitav spisak kimajući glavom i smješkajući se 14. Dok ga čitaš razmišljaš kako ćeš ga poslati mailom svojim prijateljima 15. Dobio si ovaj spisak od prijatelja koji s tobom više i ne priča nego te kontaktira samo putem interneta 16. Prezauzet si da bi primijetio da u spisku nedostaje 9. točka 17. Upravo si scroll-ao stranicu da provjeriš nedostaje li zaista 9. točka

Poslovice

Hvalisanje je početak sramote. (Japanska)