Siroti kršćani Novo!

0 preuzimanja

simboli-krscanstvo-riba-kriz- Imaju Bibliju, ali svoju duhovnu hranu uzimaju iz novina. - Govore i pjevaju o miru, ali ga nemaju, niti se trude da ga dobiju. - Mole se da dođe Nebesko kraljevstvo, ali sami zatvaraju put svojim tjelesnim životom. - Slušaju propovijedi o samoodricanju, ali se hrane slatkišima i oblače u sjaj i raskoš. - Slave Isusa svojim ustima, a istovremeno izjavljuju da se ono što je Isus rekao ne može ostvariti danas. - Govore drugima o radosti spasenja, a sami su uvijek žalosni. - Tvrde da Isus nosi sva naša bremena, a padaju pod teretom kojeg su sami sebi nametnuli. - Sugovornicima govore o ljepotama Neba, a svako jutro se bude zadovoljni što još nisu morali otići sa zemlje. autor nepoznat

Pregleda: 1444 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 09. 2019.

Slični dokumenti

Četiri sina i kćer
Četiri sina i kćer

Muž i žena odlučili su ne primati goste i nikome ne otvarati vrata prvog dana braka. Najprije su došli mladoženjini roditelji, pozvonili i čekali da im otvore.

Što je bilo poslije
Što je bilo poslije

Promisli koliko često bojaš slonove? Psihologinja je studentima ekonomije dala vježbu „upravljanje vremenom”. Za 90 minuta trebaju obaviti 15 zadataka i skupiti što veći broj bodova.

Zanimljivosti

Brazilac Cafu, jedini nogometaš u povijesti koji je igrao u čak tri finala World Cupa, pravim imenom je Marcos Evangelista de Moraes.

Humor

Imaš li Facebook? – DA MSN? – DA Skype? – DA Twitter? – DA A mozak? – Imam i njega ali sam zaboravio lozinku.

Poslovice

Hrabrost je strah koji je izgovorio molitvu. (Anoniman)