Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča Novo!

0 preuzimanja

jabuka-ilustracijaJedna je djevojčica držala dvije jabuke u rukama. Njena majka je ušla u sobu i upitala s osmjehom: "Dušo, hoćeš li svojoj mami dati jednu jabuku?"…

Djevojčica ju je pogledala, a onda brzo zagrizla jednu jabuku, a zatim i drugu.

Majci se osmijeh na licu zamrznuo. Pokušala je sakriti razočarenje. Onda je djevojčica pružila jednu jabuku majci i rekla: "Evo ti mama ova, ona je slađa!"

Pregleda: 2116 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi
Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi

Jednom su upitali Zenona iz Eleje (da, onog s paradoksom o Ahileju i kornjači), mogu li se i «mudre glave» također zaljubiti. - Naravno! – odgovorio je ovaj.

Savršena žena
Savršena žena

Studenti počeše zapitkivati profesora:

"Vi ste tako mudri i iskreni. Svi vas poštuju, žele vas oponašati i slijediti. A nas sve jako zanima jedna stvar: zašto se još uvijek niste oženili?

Zanimljivosti

Na jugoistoku Rumunjske postoji ikona Rasplakane Gospe za koju se vjeruje da je 1699. godine plakala 26 dana. Ikoni se pripisuje čudesno ozdravljenje od sljepoće stoga joj na blagdan Velike Gospe hrle tisuće hodočasnika.

Humor

Vjeroučiteljica tumačeći Petrovo zatajenje zaključi zaključi kako pijetao zakukuriče svaki put kad se nešto slaže, Ivica upita: Zašto onda kukuriče u tri sata u noći kad svi spavaju? ZATO JER SE TADA TISKAJU NOVINE!

Poslovice

Hrabrost je strah koji je izgovorio molitvu. (Anoniman)