Sve zavisi u čijim je rukama Novo!

0 preuzimanja

lopta-ilustracijaKošarkaška lopta u mojim rukama vrijedi oko $19. Košarkaška lopta u rukama Michaela Jordana vrijedi oko $33 milijuna Ovisi u čijim se rukama nalazi Bejzbol lopta u mojim rukama vrijedi oko $6. Bejzbol lopta u rukama Mark McGuire vrijedi oko $19 milijuna. Ovisi u čijim rukama se nalazi Teniski reket u mojim rukama je beskoristan. Teniski reket u rukama Rafaela Nadala je šampionski. Ovisi u čijim rukama se nalazi Štap u mojim rukama će otjerati divlje životinje. Štap u Mojsijevim rukama će otvoriti put kroz more. Ovisi u čijim rukama se nalazi Praćka u mojim rukama je dječja igračka. Praćka u Davidovim rukama je moćno oružje. Ovisi u čijim je rukama Dvije ribe i pet kruščića u mojim rukama jesu par sendviča sa ribom. Dvije ribe i pet kruščića u Božjim rukama nahraniti će tisuće. Ovisi u čijim su rukama Čavli u mojim rukama mogu napraviti kućicu za ptice. Čavli u rukama Gospoda Isusa donose spasenje za cijeli svijet. Ovisi u čijim su rukama Brige, strahovi, i problemi u tvojim rukama su brige, strahovi, i problemi. Predaj ih u Božje ruke i u Njegovim rukama posti će nešto posve drugo. Sve ovisi u čijim je rukama

autor nepoznat

Pregleda: 672 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Poput ribe u vodi...
Poput ribe u vodi...

U jednoj se basni priča o ribama koje su međusobno razgovarale.

Ima riba koji misle da naš život potpuno ovisi o vodi. No vodu mi nikad nismo vidjele. Što je voda?

Bog postoji - poučna priča za vjeronauk
Bog postoji - poučna priča za vjeronauk

Čovjek je otišao u brijačnicu ošišati svoju kosu i skratiti bradu kao i obično. Počeo je pričati sa brijačem. Pričali su o mnogim stvarima i raznim temama. Iznenada dotakli su temu o Bogu.

Zanimljivosti

Najmanje stablo na svijetu (polarna vrba) naraste do 3 centimetra.

Humor

Perici se nije išlo u školu pa je nazvao razrednika: – Dobar dan, moj sin ima temperaturu i danas neće doći u školu. – U redu je, ali s kim razgovaram? – S mojim tatom.

Poslovice

Tko pobijedi strah taj je i tigru opasan protivnik. (Indijska)