Obavijest - kratka priča Novo!

0 preuzimanja

Kip_Srca_Isusova Put do crkve vodio je kroz selo. Starica je žurila oborena pogleda, mrmljajući molitvu i krišom pogledavajući ljude. „Nevaljalci… pijandure… zavodnice… lopovi… lijenčine…“ Ubrzavala je korak da je molitva umiri. Jednoga je dana htjela ući u crkvu, no vrata bijahu zatvorena. Pokucala je. Uzalud. Na vratima je pisalo: „Ja sam tu vani.“

Pregleda: 706 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 11. 12. 2019.

Slični dokumenti

Zaboravljeni križ - Prosenjak
Zaboravljeni križ - Prosenjak

U posljednje vrijeme ocu su poslovi išli loše. Kod kuće se stalno svađao s mamom. Zato se njihov dječak najradije skitao.

Mali žuti cvijet
Mali žuti cvijet

Indijska legenda kaže da je jedan posjetitelj ušetao u rascvjetani vrt. Sa svih strana slušao je prigovor za prigovorom.

Mango je rekao da bi radije bio kokosova palma. Zašto? Zato što je od palme sve korisno - plod, lišće, grane, deblo...

Zanimljivosti

Biblija je do sada prevedena na oko 2 350 svjetskih jezika, a na svijetu postoji oko 6500 jezika. Sa godišnjom prodajom od gotovo 20 milijuna primjeraka knjiga je koja je doživjela najviše izdanja.

Humor

Za vrijeme propovijedi, koja se poprilično otegla, župnik načas prekine govor uz ispriku: – Nadam se da mi nećete zamjeriti, zaboravio sam sat na stolu. Iz pozadine se čuje duboki muški glas: – Ne brinite, velečasni, u sakristiji imamo kalendar…

Poslovice

Ime nije ništa! Što nazivamo ružom to bi slatko mirisalo i s drugim imenom. (Shakespear)