Kako raditi bolje Novo!

0 preuzimanja

rad_ilustracija1. NE RADI VIŠE STVARI ISTODOBNO! 2. SHVATI PROBLEM! 3. NAUČI SLUŠATI! 4. NAUČI POSTAVLJATI PITANJA! 5. RAZLIKUJ BITNO OD NEBITNOG! 6. PRIHVATI PROMJENU KAO NEIZBJEŽNU! 7. PRIZNAJ POGRJEŠKE! 8. GOVORI JEDNOSTAVNO! 9. BUDI SMIREN! 10. SMIJEŠI SE!
Pregleda: 917 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Prijateljstvo - ne mogu ti uhvatiti dugu
Prijateljstvo - ne mogu ti uhvatiti dugu
duga-prijateljstvo-animacijaDa ti mogu uhvatiti dugu, učinio bih to. Samo za tebe, da njezinu ljepotu dijelim s tobom. U dane kad se osjećaš usamljeno mogao bih podići planinu samo za tebe. To bi bila planina iskrenosti, mjesto na kojem možeš biti sam sa sobom. Da mogu sve tvoje probleme uzeti u svoje ruke, bacio bi ih u more. Ali sve te stvari su meni nemoguće. Ne mogu ti podići planinu ni uhvatiti dugu. Zato dopusti mi da budem ono što najbolje znam: PRIJATELJ KOJI JE UVIJEK UZ TEBE.

autor nepoznat

Nedosljednost
Nedosljednost
Dobri-pastir-ilustracijaKažemo da je UČITELJ, a ne postavljamo Mu pitanja! Kažemo da je SVJETLO, a toliko Ga puta previdimo! Kažemo da je ISTINA, a ne vjerujemo MU! Kažemo da je PUT, a idemo stranputicom! Kažemo da je ŽIVOT, a ne čeznemo za Njim! Kažemo da je MUDROST, a ne slijedimo GA! Kažemo da je LJEPOTA, a ne ljubimo Ga! Kažemo da je BOGAT a ne molimo Ga! Kažemo da je DOBROTA, a ne uzdamo se u Njega! Kažemo da je UZVIŠEN, a ne služimo Mu! Kažemo da je SVEMOGUĆ, a ne častimo Ga! Kažemo da je PRAVEDAN, a ne strahujemo od Njega! autor nepoznat

Zanimljivosti

Najmanje stablo na svijetu (polarna vrba) naraste do 3 centimetra.

Humor

Misionar u prašumi na biskupovo pitanje odgovara da se ispovijedio zadnji put prije 3 godine jer je najbliži svećenik udaljen oko 300 km pa bi zbog ispovijedi morao izbivati cijeli tjedan. Biskup: “Pa postoji zrakoplov, helihopter…” Misionar: “Točno, ali let mi je malo preskup za lake grijehe, a za teške preopasan…”

Poslovice

Nema beznadnih situacija; postoje samo ljudi koji se u određenim situacijama osjećaju beznadno. (Tibetanska)