Ruka - kratka priča Novo!

0 preuzimanja

This is an evaluation image and is Copyright Pamela Perry. Do not publish without acquiring a license. Image number: 0515-1003-2902-3227. http://www.acclaimimages.com/_gallery/_pages/0515-1003-2902-3227.htmlČovjek kojemu su operirali srce propovijeda kako je to doživio.

Dan prije operacije ušla je u njegovu sobu bolničarka. Uzela ga je za ruku i stisnula je rekavši da i on uzme njezinu ruku i stisne je.

"Slušajte", rekla je žena, "za vrijeme operacije bit će Vam izvađeno srce, a na životu će Vas održavati aparati. Kad operiraju srce i operacija završi, vratit će vam se svijest, probudit ćete se u sobi za reanimaciju. Ipak, šest sati ćete ostati nepokretni. Može se dogoditi da budete nepokretni i nijemi, čak da ni očima ne mognete micati, no bit ćete svjesni svega što se događa oko Vas. Za tih šest sati ja ću biti uz Vas i držati Vas za ruku, baš ovako kao što Vas sad držim. Ostat ću s Vama dok se potpuno ne oporavite. Ako i budete nepokretni, kad osjetite moju ruku znat ćete da niste sami."

"Dogodilo se točno onako kako je bolničarka rekla", pričao je čovjek. "Probudio sam se, no bio sam potpuno nepokretan. Ipak, osjećao sam stisak njezine ruke i samo po tome sam znao da postojim."

Duh Sveti, Tješitelj, kojega je Isus obećao svojim učenicima djeluje upravo tako: drži nas za ruku cijeli život i uvjerava da smo na životu.

Bruno Ferrero

Pregleda: 840 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 24. 09. 2019.

Slični dokumenti

Moć magije
Moć magije

edan mladić za kojega se pričalo da se bavi magijom sjedio je u sveučilišnoj knjižnici s prijateljima i razgovarao o svemu i svačemu. Jedan od studenata za stolom htio je iskušati njegove magijske vještine pa ga upita: „Možeš li podignuti ovu knjigu sa stola?“

Tajanstveni govor - zanimljiva priča
Tajanstveni govor - zanimljiva priča

Bila jednom jedna djevojčica koja je znala govoriti samo obrnutim redom glasova u riječima. Roditelji su je vodili svjetski poznatim liječnicima, ali nije bilo uspjeha. Djevojčica je i dalje izgovarala riječi unatrag.

Zanimljivosti

Početak izgradnje veličanstvene bazilike Notre Dame de Fourviere, jedne od glavnih građevina u Lyonu u Francuskoj platile su žene tkalaca svile.

Humor

– Kako možemo pomoći čovjeku koji je progutao preko 20 tableta za spavanje? – pita liječnik studente na praksi. – Što hitnije mu pozvati svećenika – odgovori jedan.

Poslovice

Ne idi utabanim putem. Umjesto toga kreni tamo gdje puta nema i ostavi trag. (Anoniman)