Božje uho Novo!

0 preuzimanja

afrikanka-clipartSin bogatoga američkog bijelca upita kćerku crnopute sluškinje: - Jenny, moliš li se ti Bogu? Nakon kraćeg oklijevanja, djevojčica odgovori: Naravno. Svaki dan! Dječak nastavi: - Ti dakle vjeruješ da Bog uslišava tvoje molitve kao i molitve bijele djece? Djevojčica je ostala zatečena, ali ipak odgovori s punim pouzdanjem: - Ja svoje molitve upućujem Božjem uhu a ne njegovim očima.

autor nepoznat

Pregleda: 765 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 11. 12. 2019.

Slični dokumenti

Koja je tvoja isprika?
Koja je tvoja isprika?

upitnik_ilustracijaJakov je bio varalica, Petar je imao tešku narav, David je imao izvanbračnu aferu, Noa se znao napiti, Jona je bježao od Boga, Pavao je bio ubojica, Gideon je bio nesiguran, Mirjam je bila tračerica, Marta se stalno brinula, Toma je sumnjao, Sara je bila nestrpljiva, Ilija je bio ćudljiv, Mojsije je mucao, Zakej je bio nizak, Abraham je bio star, A Lazar mrtav... Koja je tvoja isprika? Može li te Bog upotrijebiti? On ne poziva osposobljene, već osposobljuje pozvane.

Životna lekcija - kako smanjiti brige
Životna lekcija - kako smanjiti brige

Čovjek je neki glasno ispričao vic u čekaonici punoj ljudi. Cijela se čekaonica valjala od smijeha.

Zanimljivosti

Početak izgradnje veličanstvene bazilike Notre Dame de Fourviere, jedne od glavnih građevina u Lyonu u Francuskoj platile su žene tkalaca svile.

Humor

Mladi se svećenik vratio iz Rima nakon obrane doktorata i reče svojoj baki: “Bako, doktorirao sam filozofiju!” “Bože blagi, kakvih sve bolesti ima na ovome svijetu!” – reče baka.

Poslovice

Nije sretan onaj tko ima ono što želi, već onaj koji ne želi ono što nema. (Latinska)