Filozofija moga oca Novo!

0 preuzimanja

Što ima? - Nema ništa. Učim. Učiš? Čestitam. - Pala sam na ispitu. Pala? Čestitam. - Položila sam ispit. Super. Čestitam. Gdje si? - Evo me u gradu. Izašla sam. Izašla? Čestitam. Jutros… Ja sam na poslu, gdje si ti? - U kući. U kući? Čestitam. - A zašto ti meni stalno nešto čestitaš? Pa… Prekidam ga. - Znaš, tata, možda ti to i nije loše. Shvaćati život kao niz malih uspjeha na kojima se čestita!

Nepoznat autor

Pregleda: 748 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 20. 05. 2020.

Slični dokumenti

Predodžba majke
Predodžba majke

majka_ljutnja_ilustracija4 godine: Moja mama može sve! 8 godina: Moja mama zna puno toga! Doista puno toga! 12 godina: Moja mama zapravo i ne zna baš sve. 14 godina: Naravno, mama o tome nema pojma. 16 godina: Mama? Beznadno je staromodna. 18 godina: Ona? Vrijeme ju je pregazilo! 25 godina: Zapravo, mogla bi nešto o tome znati. 35 godina: Prije nego što odlučimo, 'ajmo pitati mamu. 45 godina: Pitam se što mama misli o tome… 65 godina: Kad bih barem mogla o tome razgovarati s mamom…

Kako prepoznati zaista važna čovjeka
Kako prepoznati zaista važna čovjeka

Dječak je izišao s djedom prošetati Parizom. Prolazili su pored malog postolarskog dućana. Kupac je tvrdio da nešto nije u redu s njegovim cipelama.

Zanimljivosti

Najmlađi roditelji u povijesti živjeli su u Kini. Roditeljima su postali 1910. u dobi od 8 i 9 godina.

Humor

– Maestro, zaista evanđeoski svirate! – Kako to? – Ljevica vam ne zna što čini desnica.

Poslovice

Slušaj druge ili će te vlastiti jezik učiniti gluhim. (Indijska)