Djevojčica i bajka - kratka poučna priča Novo!

0 preuzimanja

djevojcica_otac_knjiga_ilustracijaJedan otac je ispričao kako je njegova najmlađa kći tražila da joj on svaku večer pročita bajku prije spavanja.

Jednog dana mu je palo na pamet da sve te bajke snimi u audio formatu. I djevojčica je vrlo brzo naučila uključiti player i sve je bilo u redu nekoliko dana. Onda mu jedne večeri djevojčica ugura knjigu priča u ruke.

“Ali srećo”, rekao je otac, “pa ti već znaš kako uključiti player.”

“Znam”, bio je njen odgovor, “ali mu ne mogu sjediti u krilu!!!”

Pregleda: 2163 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Möra - priča o egoizmu
Möra - priča o egoizmu

Bio jednom čovjek koji je želio imati puno novaca. Mislio je samo na novac i kako da postane bogat i moćan. Stalno je mijenjao posao da bi što više zaradio. Bio je opsjednut zaradom.

Zajedno - priča o važnosti zajedništva
Zajedno - priča o važnosti zajedništva

Jednom se jedna pamučna nit osjećala zaista jadno Pretanka sam da postanem konopac. Prekratka da me utkaju u pletivo. Pregruba za ukrase. Nemam boje, izgledam jadno...

Zanimljivosti

Konoplja je u razdoblju od 3000 godina, sve do 1883., bila bila najkorisnija biljka. Koristila se za izradu tkanina, sapuna, papira, lijekova i ulja.

Humor

Stvori Bog muškarca. Pogleda ga i reče: *“Lijepo si ispao. Zadovoljan sam.” *A onda stvori ženu. *Pogleda je pomno i reče: *“E, ti ćeš se morati šminkati.”

Poslovice

Dobar slikar ne daje ime svojoj slici, loš mora. (Poljska)