Sve zavisi u čijim je rukama Novo!

0 preuzimanja

lopta-ilustracijaKošarkaška lopta u mojim rukama vrijedi oko $19. Košarkaška lopta u rukama Michaela Jordana vrijedi oko $33 milijuna Ovisi u čijim se rukama nalazi Bejzbol lopta u mojim rukama vrijedi oko $6. Bejzbol lopta u rukama Mark McGuire vrijedi oko $19 milijuna. Ovisi u čijim rukama se nalazi Teniski reket u mojim rukama je beskoristan. Teniski reket u rukama Rafaela Nadala je šampionski. Ovisi u čijim rukama se nalazi Štap u mojim rukama će otjerati divlje životinje. Štap u Mojsijevim rukama će otvoriti put kroz more. Ovisi u čijim rukama se nalazi Praćka u mojim rukama je dječja igračka. Praćka u Davidovim rukama je moćno oružje. Ovisi u čijim je rukama Dvije ribe i pet kruščića u mojim rukama jesu par sendviča sa ribom. Dvije ribe i pet kruščića u Božjim rukama nahraniti će tisuće. Ovisi u čijim su rukama Čavli u mojim rukama mogu napraviti kućicu za ptice. Čavli u rukama Gospoda Isusa donose spasenje za cijeli svijet. Ovisi u čijim su rukama Brige, strahovi, i problemi u tvojim rukama su brige, strahovi, i problemi. Predaj ih u Božje ruke i u Njegovim rukama posti će nešto posve drugo. Sve ovisi u čijim je rukama

autor nepoznat

Pregleda: 969 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Pas koji hoda po vodi
Pas koji hoda po vodi

Pošao lovac sa svojim novim psom u pokusni lov. Loveći, pogodio je patku koja je pala u jezero. Pas je odšetao po vodi, zgrabio patku i donio je svom gospodaru.

Bojiš li se današnjice?
Bojiš li se današnjice?

“Bojiš li se današnjice?”

“Ne, ne baš previše”, rekla sam. “Danas ću nekako prebroditi s tvojom pomoći.”

“Onda prepusti sutrašnjicu meni.”

Zanimljivosti

U Grad Rim s Vatikanom godišnje hodočasti oko 8 milijuna vjernika, Lourdes 6 milijuna, Jasnu Goru 4 do 5 milijuna, Fatimu 4 milijuna, Guadelupe 2 milijuna. U Mariju Bistricu pristigne oko pola milijuna hodočasnika.

Humor

“Sigurno ste do sada slušali brojna teološka predavanja”, obraća se dekan profesoru s dugim radnim stažom. “Da”, odgovara mu profesor, “ali Bog mi je dao milost da unatoč svemu, još uvijek vjerujem u Njega”.

Poslovice

Tko ni za što na svijetu nije sposoban, taj uvijek ismijava druge. (Madagaskarska poslovica)