Filozofija moga oca Novo!

0 preuzimanja

Što ima? - Nema ništa. Učim. Učiš? Čestitam. - Pala sam na ispitu. Pala? Čestitam. - Položila sam ispit. Super. Čestitam. Gdje si? - Evo me u gradu. Izašla sam. Izašla? Čestitam. Jutros… Ja sam na poslu, gdje si ti? - U kući. U kući? Čestitam. - A zašto ti meni stalno nešto čestitaš? Pa… Prekidam ga. - Znaš, tata, možda ti to i nije loše. Shvaćati život kao niz malih uspjeha na kojima se čestita!

Nepoznat autor

Pregleda: 1011 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 20. 05. 2020.

Slični dokumenti

Život je poput rijeke
Život je poput rijeke

Vjerujem da je život poput rijeke i da većina ljudi uskače u tu rijeku a da nikada zaista ne odlučivši gdje žele završiti. I tako za vrlo kratko vrijeme oni bivaju uhvaćeni u struji: struji događaja, struji strahova, struji izazova.

Izbor nasljednika - priča za razmišljanje
Izbor nasljednika - priča za razmišljanje

Jedan uspješni biznismen ušao je u duboku starost i shvatio kako je došlo vrijeme da ga netko zamijeni. Pozvao je sve potencijalne kandidate, financijske direktore, šefove odjela i pogona, blagajnike, savjetnike i održao im govor...

Zanimljivosti

Biblija je do sada prevedena na oko 2 350 svjetskih jezika, a na svijetu postoji oko 6500 jezika. Sa godišnjom prodajom od gotovo 20 milijuna primjeraka knjiga je koja je doživjela najviše izdanja.

Humor

Potuži se katolički svećenik prijatelju rabinu: – Tri stvari ne mogu razumjeti kod vas Židova: vaše stalno micanje i trčkaranje po sinagogi, vašu molitvu povišenim glasom i, konačno, vaše improvizirane sprovode. Rabin mu bez premišljanja odgovori: – Što se tiče nemira u sinagogi, mi se tamo osjećamo kao kod kuće; što se tiče glasnog moljenja – naš Bog je stariji od vašega pa slabije čuje; a što se tiče sprovoda i ja radije sudjelujem na vašima.

Poslovice

Tko laže vas, lagat će i protiv vas. (Hrvatska poslovica)