Smrt svega stvorenoga - pps

187 preuzimanja

Veličina: 2.34 MB
Pregleda: 4420 Pregleda
Preuzimanje: 187 puta
Ažurirano: 13. 09. 2019.

Slični dokumenti

O životu nakon smrti (ppt)
O životu nakon smrti (ppt)

Prezentacija koja prati pripremu O životu nakon smrti za učenike sedmih razreda.

Isus ozdravlja stotnikova slugu – pps
Isus ozdravlja stotnikova slugu – pps

Isus je izliječio stotnikova slugu – pps Jedno od Isusovih čudesa posloženo u prezentaciju. Isus je svojom riječju ozdravio slugu rimskoga satnika.

- prezentaciju poslao fra Ivan Marić

Zanimljivosti

Vitelije, pretpostavljeni Poncija Pilata naredio je ovome da se opravda caru zato što je dao smaknuti vođe Samarijanaca koji su se okupili na brdu Gerizim u potrazi za svetim posudama iz zavjetnog šatora i za još neke ispade. Tiberije je umro prije nego je Pilat stigao u Rim.

Humor

Dvoje djelatnika i ravnatelj odoše na ručak i nađoše staru uljanu lampu. Protrljaše je a iz lampe izađe duh i reče: – “Troje vas je pa ću svakome ispuniti po jednu želju.” – Prvo meni – reče djelatnica. – Želim biti na Bahamima i voziti se gliserom ne mareći ni za što na svijetu! Puf! I ona nestane. – Njen kolega, u čudu, reče: ” Ja sam slijedeći! Ja sam slijedeći! Želim da sam na Havajima, na plaži i zauvijek okružen pinacoladom i ljubavlju svog zivota. Puf! I on nestane. – Ti si na redu – reče duh ravnatelju. A on reče: – Želim da se ovo dvoje poslije ručka vrate na posao. *p o u k a: UVIJEK PUSTITE ŠEFA DA PRVI GOVORI!

Poslovice

S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego oni najbrži bez cilja! (Lessing)